Creează. Protejează. Fii lider.

fi LIDER într-o lume dincolo de imaginație

PROTEJEAZĂ fiecare grăunte prețios de cunoaștere pentru a

CREEAZĂ lucruri uimitoare

Credem într-o lume în care oamenii

Protejăm proprietatea industrială din 1953. Pentru ca afacerea ta să meargă perfect!

Suntem agenţia de proprietate industrială cu cea mai îndelungată experienţă din România. Avem specialiștii dar și experiența necesară pentru a oferi, la cele mai înalte standarde internaționale, asistență tehnică și juridică în obținerea și protejarea drepturilor de proprietate industrială în țară și străinătate.
De-a lungul timpului, ROMINVENT a colaborat cu mari companii naționale și internaționale. De peste 60 de ani, cultivăm relațiile profesionale bazate pe încredere și performanță.

 
 

Serviciile noastre

Textbox Section

O echipă de specialişti

Considerăm că punctele noastre forte sunt cultura de lucru în echipă și dorința de a fi mereu mai buni. Pentru noi este foarte important să ne punem imediat la curent cu fiecare noutate din domeniu, să ne îmbunătățim tot timpul cunoștințele și performanțele. ROMINVENT este locul unde toată pasiunea și experiența oamenilor cu diferite specializări sunt puse laolaltă pentru beneficiul clienților noștri.
Consilierii noștri sunt autorizați să reprezinte solicitanții și titularii de drepturi de proprietate industrială în fața instituțiilor naționale și organizațiilor europene și internaționale.

Rominvent este membru al următoarelor asociații:

 
ACG
EPI
CNCPIR
INTA
AIPPI
ECTA
ICC