CONVOCATOR

Consiliul de administratie al firmei ROMINVENT S.A. convoaca adunarea generala ordinara a actionarilor in data de 27.03.2023, ora 15:00, in Sala de Consiliu de la sediul societatii din  Bucuresti, Strada Ermil Pangratti nr. 35, etajul 1, Sectorul 1, conform dispozitiilor art. 117 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, precum si prevederilor art.16 din actul constitutiv al societatii.

Ordinea de zi a adunarii generale ordinare este urmatoarea:

  1. Aprobarea raportului consiliului de administratie privind activitatea desfasurata de ROMINVENT   S.A., bilantul contabil si contul de profit si pierderi pe anul 2022.

Aprobarea propunerii privind repartizarea profitului rezultat din exercitiul anului 2022.

  • Aprobarea raportului comisiei de cenzori privind activitatea economico-financiara a ROMINVENT S.A. pe anul 2022 si descarcare de gestiune a consiliului de administratie.
  • Aprobarea proiectului  programului de obiective al ROMINVENT S.A. pe anul 2023.
  • Aprobarea proiectului programului de dezvoltare si investitii pe anul 2023.
  • Aprobarea proiectului bugetului de venituri si cheltuieli al ROMINVENT S.A. pe anul 2023.
  • Diverse

Materialele inscrise pe ordinea de zi a adunarii generale se afla la dispozitia actionarilor la sediul  ROMINVENT S.A.

In situatia in care adunarea generala ordinara a actionarilor nu poate lucra din cauza neintrunirii conditiilor statutare, a doua adunare generala ordinara este convocată pentru data de 03.04.2023 la aceeasi ora si la aceeasi locatie comunicata pentru prima adunare generala.

PRESEDINTELE

CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE,

Corneliu Orzea