Ruxandra Pistea-Nae

Specialist PI

Ruxandra a absolvit în 2008 Facultatea de Finanţe, Bănci, Asigurări şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi în 2009 Masteratul în Managementul Financiar, Bancar şi Bursier la Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti. În prezent urmează cursurile de master în cadrul USAMV, Facultatea de Biotehnologie.

A început specializarea în proprietate industrială în Departamentul Brevete de Invenție din cadrul Rominvent în anul 2008. În 2013 a urmat la OSIM cursurile de proprietate industrială, specializările Brevete de Invenţie şi Modele de Utilitate, Mărci şi Indicaţii Geografice şi Desene şi Modele Industriale.

În activitatea curentă se ocupă de menţinerea în vigoare şi revalidarea brevetelor de invenţie, reînnoirea desenelor şi modelelor de utilitate.

Ruxandra este de părere că:

„Să lucrezi la Rominvent înseamnă să ai puterea de a reuşi prin tine însuţi, de a te perfecţiona continuu, de a-ţi creşte nivelul de cunoştinţe beneficiind de sprijinul întregii echipe. Obiectivele noastre sunt stabilite de comun acord cu clienţii noştri şi încercăm să fie benefice pentru ambele părţi.”